Totaalboost Programma

Laat klachten verdwijnen
buikpijn, vermoeidheid, spijsverteringsklachten na het eten van bepaalde voeding, suikercravings, eczeem, moeizaam afvallen, ontstekingen of slaapproblemen

Dit programma is gelijk aan het Energieboost Programma, maar met een extra uitbreiding, namelijk een EMB bloedtest.
Ben jij al een lange tijd moe of ervaar jij veel stress? Heb je klachten die te maken hebben met je spijsvertering, het idee dat je hormonaal uit balans bent, vergeet je van alles en heb je allerlei vage klachten? Dan kun je baat hebben bij een EMB bloedtest, analyse en advies.

Dan herken je misschien ook wel het volgende…

Esther van Boheemen

Ik begrijp je, want ik heb het zelf ook ervaren...

Nu weet ik wat ik eraan kan doen en ben ik in balans. Maar ik heb ook andere tijden gekend.

Door PCOS en PMS heb ik heel wat hormonale klachten gehad, zoals vermoeidheid (al bij het opstaan), stemmingswisselingen, stress, suikercravings, darmklachten, haaruitval en langere donshaartjes op mijn gezicht, heftige of soms uitblijvende menstruaties en acné. Hierdoor was ik ook ontzettend onzeker en cijferde ik mijzelf weg. Ik was radeloos en wist niet meer wat ik met mijn klachten aan moest.

Tijdens mijn burn-out in 2018 kwam ik erachter dat ik het totaal anders moest gaan aanpakken. Door middel van de opleidingen die ik deed, leerde ik hoe ik mijn hormonen weer blij kon maken en in balans kon brengen. Niet alleen voeding helpt je naar een hormoonbalans, er komt veel meer bij kijken: leefstijl, mindset, zelfliefde en motivatie zijn ook ontzettend belangrijk!

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik de balans vond, maar het heeft mij ook zoveel opgeleverd!! Nu heb ik een regelmatige en prettige cyclus, ik slaap goed, heb energie, mijn bloedsuikerspiegel is in balans en de acné op mijn lijf is verleden tijd.

Dit gun ik elke vrouw!

Hoe fijn zou het zijn als..

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Daarom is het nu tijd voor verandering!

Dit programma is geschikt voor jou als…

Als je last hebt van de volgende hormonale klachten kan ik je vast helpen

Praktische informatie en hoe gaat het in z’n werk?

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens in laboratorium Wiersma onderzocht. Door de uitslag van deze bloedtest en de gegevens van de intake/los consult krijg ik een heel duidelijk beeld van disbalansen in jouw lichaam en maak ik de basis van een persoonlijk advies op het gebied van leefstijl (voeding, stress/ontspanning, beweging, zelfliefde en suppletie). Bij het adviesgesprek bespreken we deze en maken we samen een stappenplan waarmee je aan de slag kunt en jij je snel weer energiek, fit en gezond kunt voelen. Er volgen 4 coaching gesprekken om de 2 weken en tussendoor hebben we mailcontact.

Het totale traject duurt 3 tot 4 maanden, dit is inclusief:

esther-circle

Wat de EMB bloedtest o.a. meet:

Veelgestelde vragen

Het Totaalboost Programma start wanneer jij er klaar voor bent!
Als jij je hebt aangemeld via het contactformulier neem ik contact met jou op. We plannen een intake (als je al dit al via de agenda heb gedaan, hoeft dit niet meer). Ik stuur jou via een afgeschermd clientportal een intakeformulier en het voedingsdagboek (deze houd je minimaal een week voor de intake bij), je vult beide in en plaatst ze minimaal 24 uur voor het intakegesprek terug in het clientportal. Het intakegesprek vindt plaats, daarna maak ik een adviesplan en kun je echt van start met het programma.

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Een paar bloeddruppels worden opgevangen in een buisje. Via de post wordt het verstuurd naar het laboratorium Wiersma waar het bloed energetisch wordt onderzocht. Door de uitslag van deze bloedtest en de gegevens van de intake/los consult krijg ik een heel duidelijk beeld van disbalansen in jouw lichaam en maak ik de basis van een persoonlijk advies op het gebied van leefstijl (voeding, stress/ontspanning, beweging, zelfliefde en suppletie). Bij het adviesgesprek bespreken we deze en maken we samen een stappenplan waarmee je aan de slag kunt en jij je snel weer energiek, fit en gezond kunt voelen. Er volgen 4 coaching gesprekken om de 2 weken en tussendoor hebben we mailcontact.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.
Naast de bloedtesten uit de reguliere zorg waarbij bloedarmoede, ijzertekort, bepaalde vitaminen, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties kunnen worden getest kan er nog veel meer informatie uit het bloed gehaald worden.

Dit kan zeker! Ik stuur via de post een EMB testkit naar jou toe. Tijdens het intakegesprek (via Zoom) geef ik heel rustig stap voor stap instructies en voer jij zelf deze test uit. Na de intake kun jij de testkit in de brievenbus doen of naar een post-punt brengen en gaat de test naar het laboratorium Wiersma, waar het bloed energetisch wordt onderzocht. 

Het Totaalboost Programma kost €595,- inclusief BTW.

Het Totaalboost Programma is niet voor iedereen weggelegd.
Bedenk goed voor jezelf hoeveel en hoe lang je al last hebt van jouw klachten. Hoelang probeer je zelf al van deze klachten af te komen? En wat heb je gedaan om dit te proberen? Hielp het? Waarschijnlijk niet, anders zou je niet op zoek hoeven te gaan naar een hormoon-coach. 

Ben je bereid alles eraan te doen om je klachten te verminderen of te laten verdwijnen? Ik ga er vanuit dat jij je volledige inzet geeft, zodat ik je kan helpen naar… meer energie, afvallen, minder stress, enz. Dan ben ik 100% jouw coach!

Hoeveel is jouw gezondheid je waard? Wat zou het voor je betekenen als je elke ochtend uitgerust wakker wordt? Je zelfverzekerd en slank in je vel voelt? Of wat zou het voor je betekenen als je geen spijsverteringsklachten en buikpijn meer hebt, dat je precies weet wat je kunt eten en wat goed voor jouw lichaam is?

Als je bij onderstaande klachten 2 of meer herkent is dit programma zeker geschikt voor jou!

spijsverteringsklachten, als buikpijn of klachten na het eten van bepaalde voeding
vage klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, ontstekingen, onrustige huid.
eetbuien, suikercravings
afvallen of aankomen
stress, overspannen of burn-out gerelateerde klachten
menstruatieklachten
PMS, stemmingswisselingen
PCOS, endometriose of andere cyclus gerelateerde klachten
bij een zwangerschapswens of ontzwangeren

Wel is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en bereid om uit je comfortzone te stappen, zodat je je leefstijl op een verantwoorde manier kunt veranderen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, slaap en zelfliefde voor meer energie, een gezonder en slanker lichaam en meer zelfvertrouwen.

Als je last hebt van de volgende hormonale klachten kan ik je vast helpen:

spijsverteringsklachten, als buikpijn of klachten na het eten van bepaalde voeding
vage klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, ontstekingen, onrustige huid
eetbuien, suikercravings
afvallen of aankomen
stress, overspannen of burn-out gerelateerde klachten
menstruatieklachten
PMS, stemmingswisselingen
PCOS, endometriose of andere cyclus gerelateerde klachten
bij een zwangerschapswens of ontzwangeren

Mijn programma’s vallen niet onder het zorgverzekeringspakket.

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de client. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Laat het mij weten en stel je vraag via het contactformulier.

circle
circle

Dit zeggen anderen...

‘’Bedankt voor het uitgebreide verslag! Ik heb het gisteren al even snel doorgenomen, maar ga er vandaag of morgen nog goed voor zitten om te kijken wat ik ermee kan, nu direct en na wat geestelijke voorbereiding. Dankjewel voor alle tijd en moeite die je erin hebt gestopt!’’

- Petra
Read More
‘’Esther heeft mij geholpen om een beter beeld te krijgen van wat mijn lichaam nodig heeft. Door de EMB bloedtest en het verslag dat Esther hiervan heeft gemaakt, weet ik nu voor welke voedingsstoffen ik gevoelig ben en hoe ik met supplementen mijn voeding kan aanvullen zodat het past bij mijn lichaam. Het verslag en de uitslag van de EMB is heel uitgebreid en persoonlijk. Esther neemt de tijd om uitleg te geven en legt dingen in begrijpelijke taal uit.’’

- Susan van Logchem
‘’Ik heb in maart een Emb Bloedtest bij Esther gedaan. Ik heb dit online gedaan omdat ik dat prettiger vond vanwege de afstand. Ik had het testkitje thuis en Esther heeft mij geholpen met het invullen van de formulieren en heeft mij on-line begeleidt hoe ik het prikken moest doen en het bloed goed op kon vangen in het buisje. Na een paar weken kreeg ik van Esther een berichtje dat wij de nabespreking konden doen. Esther heeft alles duidelijk uitgelegd en er was voldoende ruimte voor vragen tijdens de nabespreking. Ik had gedacht dat ik het minder prettig zou vinden om dit on-line te doen maar ik vond het goed geregeld. Ik heb een voeding, leefstijl en suppletieadvies van Esther gekregen en ben daarmee aan het werk gegaan. Ik vind de Emb bloedtest echt een aanrader om meer te weten te komen over je lichaam en wat je eraan kan doen om je beter te voelen. Het zijn wel wat aanpassingen (voeding) maar dit is het allemaal meer dan waard.’’

- Gladys
‘’Esther heeft een passie voor haar beroep. Ze wil je graag helpen en neemt echt de tijd voor je. We hebben het hele programma online gedaan, omdat ik niet in de buurt woon. Ook het EMB prikken vond ik eerst wel spannend, maar ze legde het rustig en stap voor stap uit, dat was erg fijn! Ik kreeg een uitgebreid verslag en advies en ik kon al mijn vragen via de mail stellen. Om de 2 weken hadden we een gesprek en dat gaf een motivatie om door te gaan. Ik bleek meerdere intoleranties te hebben. Nu ben ik van mijn buikpijnklachten af en dat is mij heel veel waard 😊.’’

- Tessa Mijer
’’Het was heel fijn om bij Esther in de praktijk te komen. Ze luistert echt naar je,. Laat je verhaal doen zonder te oordelen en gaat ermee aan de slag. Voelde me erg bij haar op mijn gemak. Gaf goede adviezen en wist echt waar ze het over had. De uitslag van de test klopt ook wel in hoe ik me voel.’’

- Chantal
Previous
Next

3 maanden Totaalboost Programma

€ 595,- inclusief BTW

Er is één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben jij!

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de client. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.