Energieboost Programma

Laat klachten verdwijnen
menstruatieklachten, vermoeidheid, eindeloos diëten zonder af te vallen, acné, buikpijnklachten, hoofdpijn, ontzwangeren of moeilijk zwanger worden

Struggle jij al jaren met bepaalde klachten? ‘Zwem’ je rond in de verhalen die je hebt gelezen of hoort van anderen? Weet je niet goed welke voeding en leefstijl nu écht goed zijn voor jouw lichaam en rommel je daarom zelf maar wat aan?
Je probeert het telkens zelf op te lossen, maar toch val je iedere keer terug in je oude patroon. Heeft jouw huisarts andere ideeën over het oplossen van deze klachten dan jij? (Zoals het voorschrijven van de pil). Spreek je elke week weer met jezelf af dat je maandag gaat beginnen met je goede voornemens, waarbij je zo streng voor jezelf bent dat je het vaak niet eens een week volhoudt?

Dan herken je misschien ook wel het volgende…

Ik begrijp je, want ik heb het zelf ook ervaren...

Nu weet ik wat ik eraan kan doen en ben ik in balans. Maar ik heb ook andere tijden gekend.

Door PCOS en PMS heb ik heel wat hormonale klachten gehad, zoals vermoeidheid (al bij het opstaan), stemmingswisselingen, stress, suikercravings, darmklachten, haaruitval en langere donshaartjes op mijn gezicht, heftige of soms uitblijvende menstruaties en acné. Hierdoor was ik ook ontzettend onzeker en cijferde ik mijzelf weg. Ik was radeloos en wist niet meer wat ik met mijn klachten aan moest.

Tijdens mijn burn-out in 2018 kwam ik erachter dat ik het totaal anders moest gaan aanpakken. Door middel van de opleidingen die ik deed, leerde ik hoe ik mijn hormonen weer blij kon maken en in balans kon brengen. Niet alleen voeding helpt je naar een hormoonbalans, er komt veel meer bij kijken: leefstijl, mindset, zelfliefde en motivatie zijn ook ontzettend belangrijk!

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik de balans vond, maar het heeft mij ook zoveel opgeleverd!! Nu heb ik een regelmatige en prettige cyclus, ik slaap goed, heb energie, mijn bloedsuikerspiegel is in balans en de acné op mijn lijf is verleden tijd.

Dit gun ik elke vrouw!

Hoe fijn zou het zijn als..

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Daarom is het nu tijd voor verandering!

Dit programma is geschikt voor jou als…

Als je last hebt van de volgende hormonale klachten kan ik je vast helpen

Hoe gaat het in z’n werk?

Het totale traject duurt 3 tot 4 maanden, dit is inclusief:

esther-circle

Veelgestelde vragen

Het Energieboost Programma start wanneer jij er klaar voor bent!
Als jij je hebt aangemeld via het contactformulier, neem ik contact met jou op. We plannen een intake (als je al dit al via de agenda heb gedaan, hoeft dit niet meer). Ik stuur jou via een afgeschermd clientportal een intakeformulier en het voedingsdagboek (deze houd je minimaal een week voor de intake bij), je vult beide in en plaatst ze minimaal 24 uur voor het intakegesprek terug in het clientportal. Het intakegesprek vindt plaats, daarna maak ik een adviesplan en kun je echt van start met het programma.

Het Energieboost Programma kost €350,- inclusief BTW

Het Energieboost Programma is niet voor iedereen weggelegd.
Bedenk goed voor jezelf hoeveel en hoe lang je al last hebt van jouw klachten. Hoelang probeer je zelf al van deze klachten af te komen? En wat heb je gedaan om dit te proberen? Hielp het? Waarschijnlijk niet, anders zou je niet op zoek hoeven te gaan naar een hormoon-coach. 

Ben je bereid alles eraan te doen om je klachten te verminderen of te laten verdwijnen? Ik ga er vanuit dat jij je volledige inzet geeft, zodat ik je kan helpen naar… meer energie, afvallen, minder stress, enz. Dan ben ik 100% jouw coach!

Hoeveel is jouw gezondheid je waard? Wat zou het voor je betekenen als je elke ochtend uitgerust wakker wordt? Je je zelfverzekerd en slank in je vel voelt? Of stel dat je hormoonbalans hierna zo verbeterd dat die droom om zwanger te worden eindelijk in vervulling zal gaan?

Als je bij onderstaande klachten 2 of meer herkent is dit programma zeker geschikt voor jou!
menstruatieklachten
PMS, stemmingswisselingen
PCOS, endometriose of andere cyclus gerelateerde klachten
bij een zwangerschapswens of ontzwangeren
vage klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, ontstekingen, onrustige huid.
eetbuien, suikercravings
afvallen of aankomen
stress, overspannen of burn-out gerelateerde klachten

Wel is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en bereid om uit je comfortzone te stappen, zodat je je leefstijl op een verantwoorde manier kunt veranderen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, slaap en zelfliefde voor meer energie, een gezonder en slanker lichaam en meer zelfvertrouwen.

Als je last hebt van de volgende hormonale klachten kan ik je vast helpen:
menstruatieklachten
PMS, stemmingswisselingen
PCOS, endometriose of andere cyclus gerelateerde klachten
bij een zwangerschapswens of ontzwangeren
vage klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, ontstekingen, onrustige huid.
eetbuien, suikercravings
afvallen of aankomen
stress, overspannen of burn-out gerelateerde klachten

Mijn programma’s vallen niet onder het zorgverzekeringspakket.

Laat het mij weten en stel je vraag via het contactformulier

circle

3 maanden Energieboost Programma

€ 350,- inclusief BTW

circle

Dit zeggen anderen...

‘’Wauw! Wat ben ik verbaasd over wat voeding en suppletie kunnen veranderen aan hoe ik mij voel! De PMS klachten waar ik mee kwam en zelf al van alles aan had geprobeerd te veranderen zijn nu zo veel minder dat ik weer afspraken kan maken in de week voor en tijdens mijn menstruatie.’’

- Lenda
‘’Na mijn zwangerschappen kwam ik maar niet van mijn kilo’s af. Door het geven van borstvoeding dacht ik dat ik nog maanden ongestraft extra kon eten. NOT! Om niet nog zwaarder te worden heb ik bij Esther aangeklopt. Het is zo fijn om weer fit en energiek te zijn. Ik kan nu weer met mijn kinderen in de speeltuin spelen, zonder dat ik steeds op het bankje wil gaan zitten.’’

- Simone Hydra
‘’Mijn vriend en ik wilden graag kinderen, maar eerst wilden we onze leefstijl verbeteren. Er valt zoveel te leren! Esther kan het goed en duidelijk uitleggen.’’ (Amy is inmiddels zwanger 😊)

- Amy Jansen
‘’Na het stoppen met de anticonceptie (pil) leken mijn hormonen helemaal ontregeld. Er zat geen ritme in mijn cyclus en ik had veel downgevoelens.. ik had het idee dat m’n natuurlijke ritme helemaal zoek was. Ik kon een verwijzing krijgen van de huisarts, maar met toeval met Esther in gesprek geraakt. Zij is mij gaan coachen en ik merk al resultaat. Ik ben hier superblij mee!’’

- Hetty
‘’Ik probeerde al een tijd af te vallen, maar ik was mij niet bewust van het feit dat niet alleen voeding zorgt voor mijn overgewicht. Esther heeft mij geholpen mijn mindset te veranderen, hierdoor werk ik aan mijn zelfbeeld en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik grijp nu veel minder naar de chocolade en koekjes. De stress voor mijn gewicht was echt de boosdoener. Met de focus op mijn mindset en daarnaast op mijn voeding en beweging gaat mijn gewicht nu bijna vanzelf omlaag!! Dit had ik nooit in mijn eentje kunnen bereiken.’’

- Anne Straver
Previous
Next

Er is één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben jij!